Kirándulások


Szécsény

Szécsény

Hollókőtől 20 kilométerre található a fejedelemválasztó város, mely érdekes kirándulásnak ígérkezik.

Szentkút

Szentkút

Szentkút nemzeti kegyhely Hollókőtől alig 30 percre található. A Nemzeti Kegyhelyen számos felfedezni való várja a látogatókat.

Nyugat Nógrád

Nyugat Nógrád

Nyugat Nógrád számos kulturális értékkel rendelkezik. A palóc írók számára állított kiállítások mellett a palócföld nevezetességeit, életét bemutató Palóc Múzeum is ezen a tájon található.

Karancs-Medves vidéke

Karancs-Medves vidéke

A Karancs-Medves vidék – ahol aktívan pihenni öröm! A Karancs-hegy és a Medves-fennsík térsége Nógrád megye észak-keleti részének felfedezetlen, geológiai, történelmi és kulturális értékekben bővelkedő vidéke.

Ipolytarnóc

Ipolytarnóc

Kirándulás az Ősvilágba - 4D mozi Ipolytarnócon

Cserhát Natúrpark

Cserhát Natúrpark

Nógrád megye közepén, a Cserhát szelíd dombjai között található az a különleges szépségű, természeti értékekben, történelmi emlékekben és néprajzi hagyományokban gazdag aprófalvas vidék, amely a palóc gyökerekből, a közös történelmi múltból és az azonos társadalmi, gazdasági helyzetből adódóan viszonylag egyveretű térséget alkot. A Cserhát egyik meghatározó tájegysége a történelmi Nógrád vármegyének, illetve a jelenlegi Nógrád megyének is.

 • Hírek, aktualitások:

  • Faluséta jegy

   Faluséta jegy

   Kalandozás Hollókőn télen-nyáron!

  • Pályázati kiírás - Szálláshely - Erdei iskola üzemeltetésére

   Pályázati kiírás - Szálláshely - Erdei iskola üzemeltetésére

   Hollókő Község Önkormányzat pályázatot ír ki a tulajdonában lévő Hollókő Kossuth út 110. sz., hrsz: 27 alatti ingatlan bérbeadására és üzemeltetése.

További hírek, aktualitások »

Keresés: