A településre a Húsvéti Fesztivál ideje alatt is számos módon juthatunk el.

Gépjárművel
Budapest felől leggyorsabban az M3-as autópályán lehet megközelíteni, melyről a hatvani leágazásnál kell lehajtani. Az autópályáról letérve a 21-es úton, Pásztó felé kell kanyarodni, majd a Szécsény felé vezető útra kanyarodni. Menetidő kb.: 1,5-2 óra

A Budapest felől érkezők az M2-es autóúton is elérhetik a falut, ebben az esetben Szécsényben kell Pásztó, Hollókő felé kanyarodni. Menetidő kb.: 2-2,5 óra

Tiszántúlról érkezőknek is fontos támpont lehet az M3-mas autópálya hatvani leágazója és a 21-es Pásztó felé vezető útja. Ebben az esetben is Szécsény felé kell kanyarodni.

Parkolás
A rendezvény ideje alatt a település parkolóin kívül Hollókő utcáin és szükség esetén a környező földterületeken, közutakon tudjuk parkoltatni az érdeklődőket. A távolabbi parkolóhelyekről helyközi buszjárattal segítünk a település központjába jutni mindenkinek, természetesen ingyenesen.

Autóbusszal
Budapestről, a Puskás Ferenc Stadion megállótól közvetlen autóbusz közlekedik Hollókőre a rendezvény idején 8 óra 30 perces indulással és 16.00 perces visszaindulással Budapestre. Nagyobb érdeklődés esetén több busz is indul a településre és természetesen vissza is. Az autóbuszok menetideje 2 óra.
Hollókőre leggyakrabban Szécsény városából közlekedik autóbusz, így ide is érkezhetnek az átszállást tervező vendégeink.
Meneterend: www.menetrendek.hu

Vonattal
Legközelebb Pásztó vasútállomásra érdemes közlekedni, ahonnét viszont ismét busszal lehete a települést tömegközlekeddésel megközelíteni. Szécsényben is található vasútállomás, ám ide ritkábban érkeznek vonatok és az autóbusz pályaudvar is több száz méterre található a vasútállomástól.
Menetrend: elvira.hu/

 • Hírek, aktualitások:

  • Faluséta jegy

   Faluséta jegy

   Kalandozás Hollókőn télen-nyáron!

  • Hollókőn idén sem marad Nő szárazon

   Hollókőn idén sem marad Nő szárazon

   A három napos Hollókői Húsvéti Fesztivál a hagyományok és az életöröm ünnepe. Egy hely, amit mindenkinek látnia kell!

További hírek, aktualitások »

Keresés: