Megközelíthetőség

Hollókőt kettő főbb útvonalon érhetjük el közúton, míg a tömegközlekedésre is számos lehetőség a rendelkezésünkre áll.


Megközelíthetőség

Gépjárművel
Budapest felől leggyorsabban az M3-as autópályán lehet megközelíteni, melyről a hatvani leágazásnál kell lehajtani. Az autópályáról letérve a 21-es úton, Pásztó felé kell kanyarodni, majd a Szécsény felé vezető útra kanyarodni. Menetidő kb.: 1,5-2 óra

A Budapest felől érkezők az M2-es autóúton is elérhetik a falut, ebben az esetben Szécsényben kell Pásztó, Hollókő felé kanyarodni. Menetidő kb.: 2-2,5 óra

Tiszántúlról érkezőknek is fontos támpont lehet az M3-mas autópálya hatvani leágazója és a 21-es Pásztó felé vezető útja. Ebben az esetben is Szécsény felé kell kanyarodni.

Autóbusszal
Budapestről, a Puskás Ferenc Stadion megállótól napi rendszerességgel közlekedik közvetlen autóbusz hollókőre. Az első busz 8 óra 30 perckor, a második 15 óra 15 perckor indul. Visszafelé az első közvetlen autóbusz 5 órakor, a második hétköznap 14 órakor, hétvégén 16 órakor indul. Az autóbuszok menetideje 2 óra.
Hollókőre leggyakrabban Szécsény városából közlekedik autóbusz.
Meneterend: www.menetrendek.hu

Vonattal
Legközelebb Pásztó vasútállomásra érdemes közlekedni, ahonnét viszont ismét busszal lehete a települést tömegközlekeddésel megközelíteni. Szécsényben is található vasútállomás, ám ide ritkábban érkeznek vonatok és az autóbusz pályaudvar is több száz méterre található a vasútállomástól.
Menetrend: elvira.hu/

 • Hírek, aktualitások:

  • Faluséta jegy

   Faluséta jegy

   Kalandozás Hollókőn télen-nyáron!

  • Hollókőn idén sem marad Nő szárazon

   Hollókőn idén sem marad Nő szárazon

   A három napos Hollókői Húsvéti Fesztivál a hagyományok és az életöröm ünnepe. Egy hely, amit mindenkinek látnia kell!

További hírek, aktualitások »

Keresés: